Head of Design. På riktigt.

På måndag börjar jag som Head of Design. Det är på samma företag som idag men jag tar helt enkelt över den rollen jag temporärt haft de senaste månaderna. Det kom lite som en blixt från klar himmel vilket såklart har kastat om lite i mitt liv. Än så länge har jag inte berättat för allt för många men nu när det kommer närmre så känns det dags att dela det med fler personer och sociala medier.

Jag har redan börjat skriva ett dokument över vad jag vill implementera över de kommande månandera. Vecka 35 är vi alla tillbaka på kontoret och jag har precis anställt ytterligare en person till teamet. Det kan möjligen ske en anställning till mot slutet av året så det kommer vara ytterligare en process som kommer att komma upp, och något som jag såklart kommer skriva mer om.

Vad som än händer så är jag otroligt glad över ha tagit ytterligare ett steg framåt. Tiden framöver kommer att bli tuff men även något nytt, vilket jag helt klart behövde. För mig handlar det nu om att samla mig själv och göra mig redo.